We Take Care Your Production Ergonomics

Firmamızın kurucusu Cüneyt Yıldırım Endüstri Radyo’ya Konuk Oldu

Özge Kartal Çetin’in hazırlayıp sunduğu Üretim Sanayi Bunu Konuşuyor programının bu bölümüne Canatek’in kurucusu Cüneyt Yıldırım konuk oldu.

İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecinin Endüstriyel sektörü nasıl etkilediğini anlatan Cüneyt Yıldırım, ayrıca sektörde nasıl değişimler olduğunu, ne gibi önlemlerin alındığını ve pandamı sonrası sürecin bizi nereye götüreceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Canatek’in sağlamış olduğu manipülatörler, alüminyum raylar, tork kolları, vakumlu kaldırma sistemler vb. çözümlerden bahseden Cüneyt Yıldırım ayrıca insan ve makine arasındaki etkileşimin önemini dile getirdi.

Movemech, Sapelem ve TSA Bologna gibi tanınmış global şirketlerle olan partnerliklerden bahsedildi.

Çözüm ürettiğimiz sektörlerden bahseden Cüneyt Yıldırım, otomotiv sektöründen beyaz eşyaya kadar bir çok sektörde CANATEK’in aktif olarak yer aldığını söyledi. Gelişen teknolojiyle birlikte özellikle Endüstri 4.0 çözümlerine ağırlık verildiğini ve CANATEK’in Endüstri 4.0 ile ilgili uzun vadeli bir çok çalışma ve projelerinin olduğunu dile getirdi.

CANATEK olarak bizi konuk aldıkları ve bu güzel sohbet için başta Özge Kartal Çetin hanıma ve Endüstri Radyoy’a teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi
14 Ocak 2021

Diğer Haberlerimiz